Educació/Educación formal: Primària / Primaria

Currículum Educació Primària

Normativa vigent en relació a les propostes i orientacions curriculars de Primària Descarrega / Descarga curriculum-ed-primaria (908 kB)

Activitats visuals per treballar l’atenció

Quadern d’activitats variades per treballar d’atenció, buscant les diferències, relacionant la forma i el dibuix, els colors dels objectes, fent laberints… Descarrega / Descarga cuaderno-atencion-2-30-actividades-variadas (5 MB)

Què li passa al meu germà?

Manual per a germans i germanes d’infants amb discapacitat. Concepte de discapacitat. Sentiments com a germà o germana Descarrega / Descarga porcuatroesquinitasdenada72 (2 MB)

Els animals

Activitats pràctiques dels animals marins, els cucs, els vertebrats, els peixos, els amfibis, els rèptils, els ocells i els mamífers. Descarrega / Descarga elsanimals5primaria (2 MB)

SUDOKUS: números, colors, figures geomètriques

Tres dossiers diferents per treballar l’atenció a través de SUDOKUS de diferents temes. Colors, numeració i figures geomètriques. Es tracta de SUDOKUS senzills, visuals i motivadors pels nens i nenes. Descarrega / Descarga sudokus-1-20-y-soluciones (752 kB)sudokus-4×4-figuras-geometricas-fichas-1-a-20 (665 kB)sudokus-coloreando-4×4-fichas-41-60 (669 kB)

Bingo de números

És un bingo de numeració i colors en anglès. Es tracta d’aprendre anglès de forma lúdica i informal. Descarrega / Descarga bingonumeros (482 kB)

Comprensió lectora

Recull d’activitats de comprensió lectora. Es tracta de relacionar el dibuix amb l’enunciat que li correspon. Descarrega / Descarga comprensiolectora (337 kB)

Activitats amb dibuixos per treballar la comprensió lectora

Dossier que consta de diferents activitats per treballar la comprensió lectora de frases senzilles. Es tracta d’escollir la frase que descriu l’estat del dibuix. Es treballa la lectura i la comprensió de forma senzilla i global. Descarrega / Descarga comprensionlectora (869 kB)activitatsdibuixos (4 MB)